Om Yasemins Kök

Jag är 38-år och jobbar till vardags med marknadsföring. Den här bloggen började när jag fick min son. Jag ville inte servera fiskpinnar och potatismos till honom, så jag bestämde mig för att lära mig mat från grunden bättre. Jag älskar hälsosam och enkel vardagsmat. Med tiden har jag börjat uppskatta den turkiska maten mer och intresserat mig för den, då den ofta är vegetarisk och enkel att tillaga.  

Syftet med den här bloggen från början var att skapa en receptbank för mig själv. Men även att sprida turkisk matkultur och dela med mig av recept. Jag hoppas att bloggen ska inspirera till att testa nya rätter. Följ in i mitt kök och prova nya spännande recept. En blogg om mat helt enkelt.

Och ni ska veta det att det finns inget bättre än att få positiva kommentarer/ besök av er läsare. Hela min dag blir som förgylld. Jag får en ljusglimt och mår väldigt bra tack vare era varma ord. Maila mig gärna om ni vill att jag skriva om något speciellt recept. Vad ni vill läsa om mer på bloggen och så vidare. 

Lyssna på mig här i radio P4 eller här.

Vill ni komma i kontakt med mig kan ni maila på:
yasemin45(a)hotmail.com

Afiyet Olsun!
Yasemin


Share/Bookmark Read more...

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP