Crepés (glutenfria) med hallon och grädde



God Morgon! Var ute på After Work med beach party tema igår på Sturecompagniet. Så det fick bli en lite senare frukost med lite lördagslux. :) 

Smet: 5 ägg, 4 dl grädde, 1/2 dl fiberhusk, 1 dl kokosflingor, 1 krm salt, 4 dl mjölk, 1-2 msk smör

Vispa ägg och grädde, fiberhusk, kokosflingor och salt. Rör i mjölken och låt smeten svälla en stund. Hetta upp en panna med smör och grädda dina crepes.  

Anders –   – (19 juni 2016 10:32)  

Ovanligt recept som jag måste prova. 😊

Yasemin Celebi  – (19 juni 2016 10:36)  

Kul Anders att du hitta hit. Receptet är från tidningen "Glutenfritt". Tycker att smeten var svår att steka men funkade ok om man har tålamod :)

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP