Körsbärsträden på Kungsträdgården


Idag tog vi bilder på de magiska körsbärsträden på Kungsträdgården. Vera fick en mjukglass och var så överlycklig ett barn kan bli. Här lite uppdatering över vårt liv just nu <3 nbsp="" p="">

4 åringen 
Vera fyller snart 4 år. Hon har en väldigt stark vilja och just nu pratar hon mycket om att hon kan allt själv. Hennes karaktär börjar bli mer tydlig och hon försöker även bestämma saker om oss omkring henne. Ex. kan det vara vad jag ska ha på mig eller var jag ska sitta på matbordet. 
Den egna leken har också utvecklats och Vera leker allt mer fantasilekar med sina leksaker hemma. Favoriten är iPad:en och hon tittar på olika youtube-klipp som jag inte ens visat henne hur hon hittar. Hur förstår de ens vad de ska få fram utan instruktioner. Ofattbart! Men hon kan färgerna på engelska och det tack vare ett klipp från paddan. Thanks my lord. 
Genus: Vera har också varit väldigt pojkig och ser upp till sin bror. Hon går till pojkavdelningen och väljer en keps eller en spidermantröja. Jag har lyssnat, mött hennes behov och nu verkar hon vilja ha kjolar igen. Det är väl ett experimenterande om vem man är. 

10 åringen
Emin mår bättre och bättre för varje dag. Jag ser hur han blir starkare i sig själv och växer i hur mycket kärlek han får. Han är verkligen speciell. Häromdagen gick vi en runda runt Lötsjön och han berättade precis vad alla fåglar, träd och kottar hette. :) 
Socialt: Jag försöker ha pratstunder med honom och berätta för honom att han är särbegåvade vilket innebär att hans kompisar kanske inte alltid förstår honom. Att hans hjärna är mycket snabbare. Men det verkade vara bra. Han sa att han lekte med flera idag. Skönt och höra. 
Aktiviteter som Emin går på är scouterna och tennis och han gillar dem.

30+ åringen :) 
Jag mår prima. Vet ni, det är så himla skönt. Efter livets alla motgånger så känner jag mig för första gången riktigt lycklig. Och vad som än kommer emot mig tar jag med en nypa salt. Jag har verkligen börjat välja vänner och selekterar bort de jag inte känner ger mig något positivt. Jag söker nya vänner samtidigt som jag tror kan ge mig något positivt. Jag har byggt kortsiktiga och långsiktiga mål i livet. 
På fritiden kör jag impro teater. Tanken är att jag ska börja med salsa också. Jag bloggar, instagrammar, facebookar så fort jag får tid. Och sen såklart att laga goda middagar och träna löpning och simning. Gymma måste jag bli bättre på. 

Anonym –   – (5 juli 2016 19:30)  

Yasemin, du är bäst! Besöker denna sida med jämna mellanrum eftersom jag själv inte är en naturbegåvning i köket ;) så kul att få en uppdatering också, barnen har blivit stora och det strålar om dig som vanligt. Iyi olmaniza cok sevindim. Basarilarinin devamini diliyorum. Sevgiler / Pinar

Yasemin Celebi  – (6 juli 2016 08:34)  

Tack Pinar cim. Hoppas det är bra med dig också. Och kul att du besöker min sida emellanåt. Jag försöker uppdatera så gott det går, men som ensamstående mamma äe det svårt att hitta tiden. Öptum. :)

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP