Kalas med kompisar

kalas-sju

Emin blev också firad av några kompisar i klassen. Eftersom han blir sju fick han välja sju från klassen.
En utav gästerna var laktosintollerant så det kändes enklast att köpa färdiga saker utan laktos. Jag googlade och fick tips på att Icas frysta kanelbullar, delicatobollar, matric droppmaränger och Icas chokladsås funkar bra. Sedan köpte vi laktosfri grädde och glass. Annars kan man ju baka allt själv genom att använda laktosfritt smör och mjölk. Svårare är det inte.

Kalaset var 2,5 timmar och det var intensivt. När barnen kom vid lunch bjöd vi på korv och bröd med kanelbullar. Piratflaggorna blev populära bland barnen. :) Vi körde också på blått som tema i kalaset, då det blir snyggare om man håller sig till en eller två färger.

Sedan lekte vi lite i drygt 1 timme. Då blev det ballonglek då barnen skulle försöka hålla upp ballongen tillsammans. Sedan knöt vi runt ballonger runt benen och de skulle försöka trampa på varandras ballonger. Den som har kvar ballongen vann och fick en medalj. Det blev också kurragömma efter önskemål från barnen samt ett varv Just Dance. Därefter blev det banana split och presentöppning följt av skattjakt.
  kalas-kille
Vi slog in festisar i papper så att de fick gissa smaken. Emin fick under kalaset också lite uppgifter och hjälpte till. Bäste Emin vad stor du är nu. Hela 7 år.

kalas-syster

Vera tyckte det var spännande med alla ballonger. Tänk att lilla tjejen kan gå nu, 10 1/2 månad. :) Vad jag är stolt över dig min Skatt :).

Anonym –   – (8 maj 2013 08:57)  

Sκulle upptäсka något jättebra recеpt på
glаss och fann åt dig.

Alѕo ѵisіt my web page .
.. http://www.gojibaret.se

Anonym –   – (13 maj 2013 11:09)  

Har kollat länge efter den här informationen och äntligen hittade man den!
Tackar man är nöjd!

My blog post :: lchf matsedel

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP