Krämig potatissallad

rostbiff

Har i dagarna ändrat om lite i sonens rum och basfärgerna är nu rött och ljusblått. Hittade ett jättefint täcke från danska greengate. Visar bild på rummet sen.

Hade grannarna på besök idag och bjöd på rostbiff med potatissallad. Jag har tidigare bloggat om egengjord rostbiff här. Jag lagade den till temperaturen 68-70 grader då jag har svårt för väldigt rött kött. Den blev ju ändå rätt rosa som ni kan se på bilden. Till den gjorde jag en krämig och god potatissallad.
Här följer receptet:

Ingredienser, 4-6 portioner
8-10 st potatisar, kokta & kalla, 700 g
1/2 st purjolök, hackad
4 msk lätt majonäs
3 dl gräddfil
2 msk kapris
Dill, salt, vitpeppar, citronpeppar

Gör så här
Blanda lätt majonäs, gräddfil, purjolök och kapris i en skål. Smaka av med salt, dill och peppar.
Skala potatisen och skär den i bitar och lägg ner i såsen.

Amy's piece of cake  – (28 februari 2012 23:02)  

Så somrigt och gott det låter med potatissallad!
Brukar göra något liknande men då även ha i syrligt äpple.

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP