Kycklinggryta med champinjoner i tomatsås

kycklinggryta

Jag kan inte få nog av grytor. Det är något som händer när grytan småputtrar med kryddor och smakerna blandas. Det är som om det goda tas fram i allt. Och min gryta får gärna vara lite stark. Och den här går dubbelt så snabbt som köttgrytan, så har du bråttom med vill ha en riktigt bra vardagsmat är detta ett bra alternativ. Taste it!

Ingredienser, 4 personer
3-4 kycklingfileér
3 msk olja
1 st gul lök
1-2 st gröna turkiska spetspaprikor
5-6 st champinjoner
1 msk tomatpuré
3 st tomater
2 st vitlöksklyftor
Salt, peppar, torkad rökt chilipeppar (kirmizi biber), timjan

Skär kycklingfileérna i små bitar. Bryn dem tills de får färg i oljan. Hacka lök, champinjoner och paprika och lägg i grytan. Bryn i cirka fem minuter till. Lägg i purén och rör om. Skala och finhacka tomaterna och lägg dem sedan i grytan. Lägg även i kryddor och vitlök. Låt småputtra på medelvärme i cirka 15-20 minuter.

feyza –   – (30 mars 2011 20:19)  

Icine birazda su ve grädde oooooo yemede yaninda yat...:)

Veronica –   – (30 mars 2011 20:23)  

Måste testas =)

Yasemin  – (30 mars 2011 22:30)  

Martina: You bet!
Feyza: kiz seni mi kircam :) bide öyle dener koyarim.
Veronica: Kul :)

PBLCoco  – (4 november 2012 11:06)  

Detta receptet verkar vara jätte gott, ska testa till middag ikväll:)

PBLCoco  – (4 november 2012 11:06)  

Detta receptet verkar vara jätte gott, ska testa till middag ikväll:)

PBLCoco  – (4 november 2012 11:07)  

Detta receptet verkar vara jätte gott, ska testa detta till middag ikväll :)

Anonym –   – (10 december 2013 21:26)  

Var är champinjonerna som står i rubriken?

Yasemin  – (11 december 2013 08:35)  

Nu står champinjonerna med :)

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP