Chokladtryfflar

tryfflar

Även dessa goda hade min vän Feride på bordet, godaste tryfflarna.

Ingredienser
300 g mörk kvalitetschoklad
1 1/2 dl vispgrädde

Garnering:
Kakao

Finhacka chokladen. Koka upp grädden och rör ner chokladen. Rör tills det smält. Ställ smeten kallt över natten. Rulla till små bollar och rulla i kakao.

Notering: Om man vill kan man smaksätta tryffeln genom att koka en vanilj -eller kanelstång ihop med grädden.
Källa:Tasteline

Birgitta Höglund's Mat  – (23 december 2010 14:54)  

Enkelt och så gott. Dadelbollarna ser också fina ut. Ha en riktigt God Jul, Yasemin :)

Erka Perka  – (25 december 2010 19:18)  

Det där med kanelstång och vanilj i grädden ska jag prova någon gång. Ser väldigt gott ut.

God fortsättning!

sana  – (25 december 2010 20:27)  

Jag måste prova!! lätt och goda saker hehe ;)

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP