Allsång med "favorit i repris"

skansen3


I Söndags var det Barnallsång med Ayla Kabaca. Vilken energi den där tjejen har. Rätt tjej på rätt plats. Gästartister var Ola och Pettson&Findus. Även som vuxen blev jag tagen av allsången. Träffade också min första chef Hasse från Expert Foto. Hans dotter och jag jobbade ihop och hon är Daniel Roos flickvän. Världen är allt liten. Så jag berättade för honom att jag har en blogg och brukar följa Daniels blogg. Och att jag sedan såg hans dotter på bilderna. :)

zeytin2
Mina olivbröd uppskattades av mina vänner. Semra uttryckte att hon vanligtvis inte gillar den här typen av bröd, men att hon gillade dessa. Dem andra gillade också dem. Och när de säger sånt till mig kan jag erbjuda mig att mitt i natten fixa matsäck. :) Och så blev det. Ska nog testa att ha i soltorkade tomater i dessa nästa gång, vad tror ni?
skansen2
En del av gänget. Papporna är och hämtar kaffe till damerna. :)
skansen
Me & Emin. Såklart blev det en tur runt Skansen.

Här kan du hitta recepter på olivbröden. Favorit i repris.

Loulas Kök  – (10 augusti 2010 21:46)  

Olivbröden ser verkligen goda ut! jag som älskar bröd. Soltorkade tomater i är nog en bra combo!

Anonym –   – (15 augusti 2010 08:41)  

Kan bekräfta att det stämmer enligt texten ovan. O tydligen ska det inte ta så lång tid att baka dem heller enligt Rabia (ytterligare en av oss som var med på Skansen) som redan hunnit testa baka denna olivbröd. O idén om soltorkade tomater låter Süper!
Härlig blogg än en gång. Du verkligen kan detta vännen!!
//Semra

Yasemin  – (15 augusti 2010 09:40)  

Tack Semra apla, vad roligt att du är inne och kommenterar. Verkar som att du haft en dator-sittande dag igår ;) Såg på facebook hihi...

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP