Sparris med fetaost&pinjenötter



Sparris är gott som tillbehör till lax eller kyckling. Jag brukar oftast koka mina lätt i saltvatten. Den här gången stekte jag dem och det blev mycket godare och spänstigare. Har ni något bra tillbehör ni brukar använda?

Nu på torsdag ska vi ha knytkalas på vårt dagis. Vad tycker ni att jag ska göra? Hjälp mig gärna. :)

Ingredienser, 2 personer
6 st sparrisar
50 gr fetaost
Pinjenötter
2 msk olja
Salt

Bryn pinjenötterna i olja. Tillsätt sparrisarna och stek på medelvärme några minuter. Smula i fetaosten och salta. Servera med kyckling och ris.

sana  – (31 maj 2010 11:19)  

de se så gott ut!!
choklad cupcake med smökräm i glada färg !!
jag tror att alla barn kommer att gillar säkert

charlotta  – (31 maj 2010 22:43)  

vad gott med fetaost och sparris! det har jag aldrig provat innan.

hoppas du får en fin vecka!

Dubbelörn  – (1 juni 2010 08:29)  

Grillad sparris med stekta skogschampinjoner el ännu bättre egna plockade karljohan svamp el kantareller, tillsammans med färsk pasta o massor med hyvlad parmesan... *gudomligt gott* :)

Nena  – (1 juni 2010 10:10)  

gott det ser ut, sparris maste jag kopa och laga till det var alltfor lange sedan! Sot din lille pojk ar:))

Yasemin  – (1 juni 2010 10:55)  

Elisabeth: Den kombinationen låter också himla god. Jag är inte så bra på det där med svampplockning. Men jag hade gärna velat. :)

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP