Mättande Kyckling Club Sandwich



Är man lite lat ibland passar det utmärkt med nybakat ciabatta från bageriet toppat med favoriterna. Själv älskar jag kombinationen curry och kyckling. Vilka är era favoriter?
Till höger ser ni plommon som en bekant hade med sig fr¨ån Turkiet. Plommon på turkiska heter "Erik" :) Dessa är omogna, men de äts just så. Dem smakar lite som rabarber. :) Passa på att smaka på dem om ni är i Turkiet. Den här sorten heter "Can erik".

Ingredienser, 2 st
2 st ciabatta
1/2 grillad kyckling
några salladsblad ex. ruccola
1/2 rödlök
några kvistar persilja

Currymajonäs:
2 msk majonnäs
1 msk gräddfil eller crème fraiche lätt
1 tsk currypasta eller pulver

Gör så här
Rör ihop currymajonnäsen och bred lite på ciabattan. Lägg på salladsblad, skivad rödlök och sedan mycket kycklingkött. Klicka över resten av currymajonnäsen och toppa med persilja.

Anonym –   – (20 maj 2010 21:36)  

Tips: doppa Canerik med lite salt, stoppa in i mun o njut. Så åt vi de när vi va små i Libanon./ P.

Yasemin  – (21 maj 2010 07:33)  

Tack P, det har jag aldrig provat tidigare. I will :)

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP