Grön kycklingsallad



Det bästa med sommaren är att man kan äta lättare måtider. Nu blir det mycket sallad här hemma hos oss. Det bästa är att det är så enkelt. I New York tyckte jag att det var så bra med salladsbarer där man kunde blanda sina pastasallader. Har ni sett något liknande affärskoncept i Stockholm?

Ingredienser, 2 personer
2 st kycklingfilé
Sallad ex. ruccola, spenat
1/2 paprika ex. gul, grön, röd
1/4 blomkål
1 advocado
Citron, salt, olivolja, krutonger

Valfritt: pasta

Skiva fileérna och bryn i olja. Hacka alla grönsaker. Dela salladen med handen för att få det luftigare. Blanda alltsammans med citron, salt och olivolja. Garnera med krutonger.

Loulas Kök  – (10 maj 2010 19:44)  

Har du bott i New York ? vad spännande!

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP