Vårkänslor med uteservering, cykling och grillVilka härliga dagar det har varit under långhelgen. Det är fullt med energiska barn i parken på gården. I söndags var det så fint väder att E ville cykla. Hans mungipor log stort när vi tog fram cykeln. Det blev även uteserverings premiär i vasastan på Espresso house med latte och saftig mudcake med grädde. På kvällen blev det trädgårdsarbete och grillpremiär hos mamma. :) Det blev entrecoté med bernaisesås och ugnsbakad potatis, grillade champinjoner och auberginesallad. Snälla vår, stanna kvar nu.

Auberginesallad gör man genom att grilla auberginerna mjuka. Sedan skalar man av skalet och finhackar köttet. Blandar i en skål med ex. gullök, tomat, turkisk grönpaprika, persilja och dressing bestående av olja, citron och salt.

Ett annat tips är auberginesås, då man finhackar den grillade auberginen och lägger över turkisk yoghurt med vitlök. Mumma.

klara  – (6 april 2010 21:31)  

Vad gott med auberginesallad! Måste jag göra snart!

Remsan  – (6 april 2010 22:08)  

Visst är våren underbar!
Det här med korniga bilder som någon skrev om. Jag funderar på om det är din bloggmall som är sån. För precis som du skrev, klickar man på dem är de klara.

Anna  – (8 april 2010 18:17)  

Vilka härliga vårbilder!!! Kram Anna

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP