Mammas våfflor



Äntligen har jag ätit min våffla hos mamma. En dag senare men men...lika god var den för det :) Vi såg Shutter Island på bio idag förresten. Fattade ni slutet? Önskar er en trevlig helg. Och glöm inte av att njuta av stunden. Kramar.

Ingredienser, 8 st
4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
5 dl mjölk
3 ägg
100 g smält smör

Blanda vetemjöl, salt, bakpulver och hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken, äggen och det smälta, avsvalnande fettet.
Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen med lite smält fett och lägg på 1 dl smet. Grädda våfflorna gulbruna. Servera med sylt&grädde.

sana  – (27 mars 2010 12:00)  

det alltid gott med mamas mat...

Jessica  – (27 mars 2010 17:17)  

Nu ligger ditt recept på valnötsbröd uppe på min sida :)

Skicka en kommentar

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP